Netwerk Uitzendbureau

Werkwijze

Netwerk Dienstverlening BV is een jong bedrijf met een flexibele organisatie die zorg draagt voor persoonlijke benadering zowel in de richting van de klanten maar ook naar de uitzendkrachten. De communicatielijnen zijn kort zodat u ten allen tijde rechtstreeks contact kunt hebben en behouden met de persoon met wie u de eerste keer de afspraken heeft gemaakt. Wij zijn bovengemiddeld gegroeid en voeren de opdrachten van onze klanten zeer adequaat en op professionele wijze uit.
 
Wij werven onze mensen die van aanpakken weten en die ook flexibel inzetbaar zijn. Daarnaast is het voor ons en voor onze klanten belangrijk dat onze uitzendkrachten de Nederlandse taal redelijk beheersen. De doelgroep waar wij ons voornamelijk op richten is de horeca/catering, administratie, logistiek, bouw/techniek en schoonmaak. Mochten er aanvragen zijn voor andere sectoren of werkgebieden, dan zullen wij deze uiteraard ook met de nodige zorg behandelen.
 
Wij zijn zakelijk maar zeer betrokken en willen en kunnen onze beloftes waarmaken. Door een intakegesprek te hebben met ons te werven uitzendkrachten, die voor korte of langere tijd inzetbaar dienen te zijn, kunnen wij een degelijke selectie maken. Wij streven ernaar om een passende oplossing te vinden. Of het nu gaat voor een oproepkracht voor een dag of voor een projectmedewerker die voor meerdere maanden inzetbaar dient te zijn.
 
Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verdiepen wij ons ook in uw organisatie. Hoe zit uw organisatie of instelling in elkaar en wat is uw behoefte. Wij houden ook rekening met de culturele samenstelling en welke eisen worden er aan de werknemers gesteld. Daarom willen wij, bij voorkeur, een bezoek brengen aan uw bedrijf om de sfeer te proeven waardoor wij ons een zo goed mogelijk beeld kunnen vormen en wij hierop kunnen inspelen met onze selectie. Uw wens in onze zorg.
 
Wij hebben een breed netwerk en zijn mede bekend geworden door de mond op mond reclame. De arbeidskrachten die wij u kunnen leveren werken voor een zeer concurrerend tarief. U betaalt een tarief en wij zorgen voor de afdrachten van de premies en de belastingen. ieder kwartaal kunt u rekenen op een verklaring van goed betaalgedrag van de belastingen. Mocht u werken via het BTW verlegd systeem dan kunt 30 % storten op onze G-rekening.
 
Bij plaatsing van een uitzendkracht zal uw bedrijf of instelling een bevestiging krijgen en bovendien zenden wij separaat een kopie toe van zijn identiteitskaart. De werkbriefjes dienen wekelijks ingevuld te worden en daarna ondertekend door een vertegenwoordiger van uw bedrijf of instelling waar de uitzendkracht werkzaam is. Deze gegevens worden gefactureerd waarbij alle tarieven ex BTW zijn mede afhandelijk van uw bedrijf of instelling.
 
Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan kunt u ons te allen tijde hierover contacten.

Proximedia contact@netwerkuitzendbureau.nl
NetWerk Uitzendbureau b.v. -- Vleutenseweg 150 -- 3532 HN Utrecht -- Telefoon: 030-2900793
Fax: 030-2900794 --